• Petrecere si muzica la Aqua-Palace - 04 Mai 2024!
  Biletele au fost puse in vanzare!
  Biletele sunt limitate, cumpara acum biletele!
  DETALII ...
 • Hotel Hungarospa va asteapta de Paste
  456 EUR / 2 pers / 3 nopti + demipensiune
  Acces nelimitat la Aqua-Palace si strandul de vara
  DETALII ...
 • Paste 2024 la Hotel Atlantis****
  462 EUR / 2 pers. /3 nopti / demipensiune
  Hotelul se afla vis a vis de Aqua-Palace Hajduszoboszlo
  DETALII ...
 • Relaxare de Paste la Hotel Aqua-Sol 283 EUR/pers
  Acces Gratuit la Aqua-Palace si Baile Termale
  3 nopti, demipensiune - 566,3 EUR / 2 pers / 3 nopti
  DETALII ...
 • Sejur de Paste la Hotel Matyas Kiraly
  327 EUR / 2 pers / 3 nopti / demipensiune
  Acces la facilitatile de wellness ale hotelului
  DETALII ...
 
hajduszoboszlo
Birou: +40771568370 sau +36704261536 L-V 09-17
cazare hajdu
cazare hajdu
cazare hajdu
cazare hajdu
cazare hajdu
cazare hajdu
Hajduszoboszlo
cazare hajdu
 

Strandul Termal (Baile Balneare), Bazinul de inot Árpád si parcul acvatic distractiv Aqua Palace isi asteapta turistii pe tot parcursul anului. Strandul şi Aquapark-ul sunt deschise din luna mai pana la sfârşitul lunii septembrie.

In timpul unei vacante este bine sa stim unde gasim biroul de informare turistica, poate avem nevoie de un schimb valutar, posta sau  acces la internet

Pe langa strand, orasul ofera multiple posibilitati de petrecere a timpului liber mai ales in timpul verii, cand  turistii sunt asteptati cu multe programe in aer liber.


Un numar mare de restaurante ofera  a gama larga de specialitati culinare unguresti si internationale(vezi oferta meniu in Minighid)


Pe langa magazinele alimentare mai mici din oras, gasim si complexe comerciale mai mari (vezi  Minighid)


Imprejurimile orasului si putin mai departe


Pentru amatorii de pescuit stau la dispozitie mai multe lacuri din apropierea orasului dar si cei dornici de mai multa miscare vor gasi cu sigur  modul preferat de petrecere a timpului liber.
In Orasul Debrecen care se afla doar la o jumatate de ora cu masina, trenul sau autobuzul, pe langa evenimentele culturale, muzee si expozitii gasim si un parc de distractii (Ludas Matyi-Matei Gascarul) o gradina zoologica (állatkert) strandul mediteranean acoperit  Aquaticum si multe complexe comerciale mari (Tesco,Cora,Metro,Spar)
 
Primul Parc National din Ungaria, Hortobágy, se afla la odistanta de 30 km nord-est de Hajduszoboszló. Centrul turistic aflat in apropierea faimosului  pod cu  noua arcade ofera  in cadrul programelor de puszta posibilitati de vizitare  a Parcului. Tot aici  gasim Muzeul pastorilor, Hanul Hortobágy si Spitalul pasarilor.

Celor cu cu o sedere mai indelungata la Hajduszoboszló putem recomanda  excursii de 1-2 zile.
 Un favorit al celor mici si  mari este gradina zoologica din Nyíregyháza doar la 70 de km.
Putin  mai departe (100 km)se poate vizita capitala a vinurilor albe, Tokaj unde in cramele orasului puteti degusta specialitatea locului:vinul de desert Aszu.
Amatorilor de vin rosu –pe langa vizitarea cetatii medievale-recomandam Sangele de Taur(Egri Bikavér) din beciurile Vaii Femeilor Frumoase (Szépasszonyvölgy) din orasul Eger.
Din Eger un drum frumos dar cu multe serpentine va conduce prin satul Répáshuta si prin  padurile muntilor Bükk la Miskolc. Aici pe langa frumoasele monumente istorice puteti vizita faimosul strand termal Pestera .(Miskolctapolcai Barlangfürdő)
 Pentru o vizita la  Budapesta se poate folosi autostrada M35 si M3  sau drumurile  nationale No. 3 sau No.4 si se ajunge in capitala in aproximativ  2 -3 ore.
În cazul în care optati pentru autostrada M3, merita sa opriti pentru un scurt popas la M3 Outlet unde puteti cumpara imbracaminte de buna calitate la un pret redus.

Tipuri de unitati

Obiective termale

 
 
© 2008-2009 hajduszoboszlo.cazare-in.eu - Toate drepturile rezervate
Design by
yoyo