• Vino sa te relaxezi la Hajduszoboszlo!
  Agentia de Turism Cazare Hajdu are oferte turistice la
  Hoteluri, Apartamente si pensiuni din Hajduszoboszlo!
  DETALII ...
 
hajduszoboszlo
Birou: +40771568370 sau Mobil: +36704261536 - RO, HU
Bilete Aquaticum
cazare-sinaia.eu
cazare-sinaia.eu
cazare-sinaia.eu
cazare-sinaia.eu
cazare-sinaia.eu
cazare-sinaia.eu
cazare-sinaia.eu

NOU !

Garantia calitatii

Stimati clienti !

 • In cadrul ofertei promotionale aveti posibilitatea de a beneficia de bilete la Parcul Aquatic Mediteranian Aquaticum din Debrecen (22 km de Hajduszoboszlo) cu un discount de pana la 32%.

  BILET AQUATICUM EXTRA: 3300 HUF
  Tariful biletului de intrare pe o zi intreaga la pret intreg este de 4850 HUF. Astfel beneficiati de o reducere de peste 32%! Cu acest bilet aveti posibilitatea de a beneficia de serviciile Aquaticum pe o zi intreaga. Biletul va ofera acces liber la facilitatile si serviciile urmatoare: Parcul Aquatic Aquaticum, Centrul de Sauna, Baile Balneare (Termale) si beneficiati de o reducere de 15% din pretul bauturilor si mancarurilor.

  BILET AQUATICUM: 2800 HUF
  Tariful biletului de intrare la pret intreg este de 3400 HUF. Cu acest bilet aveti posibilitatea de a beneficia de serviciile Aquaticum pe durata intregii zile. Biletul va ofera acces liber la facilitatile si serviciile Parcului Aquatic Aquaticum si Centrul de Sauna si beneficiati de reducere de 15% din pretul bauturilor si mancarurilor.

  BILET AQUATICUM PENTRU COPII, STUDENTI SI GRUPURI >10 persoane : 2800 HUF
  Tariful biletului de intrare la pret intreg este de 3000 HUF. Cu acest bilet aveti posibilitatea de a beneficia de serviciile Aquaticum pe durata intregii zile. Biletul va ofera acces liber la facilitatile si serviciile Parcului Aquatic Aquaticum si Centrul de Sauna si beneficiati de reducere de 15% din pretul bauturilor si mancarurilor.

  Pentru a beneficia de aceasta superoferta, singurul lucru pe care va trebui sa-l faceti este sa efectuati o rezervare pe acest site, la unul din unitatile de cazare promovate si sa finalizati rezervarea. Dupa sosirea la Hajduszoboszlo veti putea achizitiona bilete la Aquaticum din Debrecen la tarifele cu reducere de la biroul nostru. ( 4200 Hajduszoboszlo, str Kolcsey 32).

Cel mai mic tarif garantat
 • Pe langa oferta promotionala de mai sus, aveti posibilitatea de a beneficia si de oferta speciala denumita : "Cel mai mic tarif Garantat", oferta ce va asigura tariful cel mai mic la unitatile de cazare aderate la acest program. In acest moment majoritatea unitatilor de cazare inscrise pe www.hajduszoboszlo.cazare-in.eu sunt inscrise in program.
 • In cazul in care gasiti oferte mai avantajoase, in conditiile descrise pe aceasta pagina, va oferim de 2 ori diferenta sumei in cazul in care ati efectuat o rezervare pe site-ul de fata si acesta a fost finalizata !

Tipuri de unitati

 
 
© 2008-2009 hajduszoboszlo.cazare-in.eu - Toate drepturile rezervate
Design by
yoyo - Termeni si conditii