• Petrecere si muzica la Aqua-Palace - 04 Mai 2024!
  Biletele au fost puse in vanzare!
  Biletele sunt limitate, cumpara acum biletele!
  DETALII ...
 • Hotel Hungarospa va asteapta de Paste
  456 EUR / 2 pers / 3 nopti + demipensiune
  Acces nelimitat la Aqua-Palace si strandul de vara
  DETALII ...
 • Paste 2024 la Hotel Atlantis****
  462 EUR / 2 pers. /3 nopti / demipensiune
  Hotelul se afla vis a vis de Aqua-Palace Hajduszoboszlo
  DETALII ...
 • Relaxare de Paste la Hotel Aqua-Sol 283 EUR/pers
  Acces Gratuit la Aqua-Palace si Baile Termale
  3 nopti, demipensiune - 566,3 EUR / 2 pers / 3 nopti
  DETALII ...
 • Sejur de Paste la Hotel Matyas Kiraly
  327 EUR / 2 pers / 3 nopti / demipensiune
  Acces la facilitatile de wellness ale hotelului
  DETALII ...
 
hajduszoboszlo
Birou: +40771568370 sau +36704261536 L-V 09-17
Termeni si conditii
cazare hajdu
cazare hajdu
cazare hajdu
cazare hajdu
cazare hajdu
cazare hajdu
cazare hajdu

Termeni si conditii

www.hajduszoboszlo.cazare-in.eu

 

1. Descrierea serviciilor oferite de acest Site

Acest site ofera informatii cu privire la statiunea balneoclimaterica Hajduszoboszlo din Ungaria. Pe site gasiti link-uri care au rolul de a inbunatati serviciile oferite. Pagina se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa obtina informatii despre Hajduszoboszlo. Pentru a avea acces la aceste informatii aveti nevoie de un calculator conectat la internet, iar URL-ul site-uli este :https://www.hajduszoboszlo.cazare-in.eu sau scurt https://hajduszoboszlo.cazare-in.eu .

2. Obligatiile privind obtinerea unor materiale solicitate.

Pentru a putea obtine informatiile solicitate la care se face referire pe pagina web, va fi nevoie de unele date minime cu privire la identitatea Dvs. La oferirea acestor date va obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut, mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele solicitate pentru a fi adevarate, exacte si complete.

3. Politica hajduszoboszlo.cazare-in.eu de protejare a informatiilor.

Conform politicii de protejare a informatiilor a hajduszoboszlo.cazare-in.eu, putem oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu continute de datele furnizate sau alte date de acelasi gen, asigurandu-va ca, aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare, pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare.

4. Continut

Intelegeti ca toate informatiile, date, text, software, muzica, sunet, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale (numite in continuare "CONTINUT"), indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Sunteti de acord sa nu folositi site-ul si serviciile puse la dispozitie prin intermediul sau pentru a: incarca, publica sau transmite in alt mod orice continut care este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator, intimida, ofensa sau rani minorii in orice mod, pretinde ca sunteti o alta persoana sau institutie, inclusiv, dar nu limitat la, reprezentant al hajduszoboszlo.cazare-in.eu, lider sau mediator al unei discutii, ghid sau gazda a site-ului, sau sa afirmati in mod fals sau sa indicati in alt fel afilierea cu o anumita persoana sau institutie, falsifica datele de identificare, sau sa le manipulati in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul site-ului, incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate), incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate,sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop, intrerupe cursul normal al unei discutii sau sa actioneze intr-o alta maniera care sa afecteze capacitatea celorlalti membri de a conduce discutii sau de a se angaja in schimburi de informatii in timp real, interveni in, sau intrerupe serviciile sau serverele sau retelele conectate la site, sau sa incalce orice cerinte, proceduri, politici sau regulamente ale retelelor conectate la site, incalca in mod intentionat sau nu orice lege locala, nationala sau internationala, inclusiv, dar nu limitat la, orice regulament care are valoare de lege, colecta sau depozita date personale despre ceilalti membri utilizatori ai serviciilor site-ului, promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale.

5. Despagubiri

Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati hajduszoboszlo.cazare-in.eu, partenerii si angajatii sai de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita sau reiesind din continutul informatiilor descarcate sau datorita folosirii serviciilor hajduszoboszlo.cazare-in.eu, violarii Regulilor de Utilizare sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.

6. Interzicerea de obtinere a oricarui fel de foloase materiale folosind informatiile de pe acest Site.

Acceptati sa nu reproduceti, duplicati, copiati vindeti, revindeti sau sa exploatati nici o parte a informatiilor, folosirea serviciilor sau accesul la serviciile puse la dipozitie de hajduszoboszlo.cazare-in.eu .

7. Modificari ale serviciului.

Administratorul hajduszoboszlo.cazare-in.eu isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca hajduszoboszlo.cazare-in.eu nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile.

8. Drepturile si obligatiile membrilor

Membrii site-ului hajduszoboszlo.cazare-in.eu au drepturi si obligatii deopotriva.
Drepturile membrilor :
- posibilitatea de a alege pachetul de promovare care se potriveste cel mai bine necesitatilor unitatii de cazare in cauza
- posibilitatea trecerii de la un pachet la altul, superior sau inferior in orice moment, in perioada valabilitatii serviciilor de promovare.
- posibilitatea modificarii informatiilor referitoare la unitatea de cazare din contul personal, daca este cazul
- solicitarea modificarii informatiilor referitoare la unitatea de cazare adresat administratorului paginii de internet, in perioada de valabilitate a pachetului de promovare
- posibilitatea de a renunta la colaborarea cu hajduszoboszlo.cazare-in.eu in orice moment
Obligatiile membrilor
- in cazul modificarii tarifelor practicate, incetarea activitatii temporar sau definitiv al unitatii de cazare, modificarea aspectului exterior a unitatii de cazare, modificarea unor facilitati sau dotari, administratorul unitatii in cauza este obligat sa efectueze modificarile respective prin intermediul contului personal, daca este cazul sau sa anunte administratorul site-ului hajduszoboszlo.cazare-in.eu cu cel putin 48 ore (2 zile) inainte de intrarea in vigoare a modificarilor/schimbarilor respective.
- in cazul in care dispuneti de un cont de administrare, sunteti obligat sa pastrati informatiile referitoare la numele de utilizator si parola in siguranta pentru evitarea unor posibile fraude. (administratorul site-ului hajduszoboszlo.cazare-in.eu nu va solicita niciodata informatii cu privire la datele de autentificare, prin mail, telefonic etc)
- inainte de expirarea valabilitatii pachetului de promovare cu cel putin 30 zile calendaristice, pentru care ati optat anterior, va trebui sa va exprimati optiunea pentru o eventuala continuare a colaborarii sau renuntarea la servicii. In cazul in care nu procedati in modul descris mai sus, la expirarea valabilitatii pachetului de promovare, informatiile cu privire la unitatea de cazare pot fi sterse in orice moment si atrag in mod automat si anularea tuturor drepturilor negociate sau oferite (pozitionarea bannerului, informatiile de pe pagina de prezentare, promovarea prin alte metode).

9. Incetarea colaborarii.

Sunteti de acord ca hajduszoboszlo.cazare-in.eu, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, daca este cazul, accesul la pagina de web, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale hajduszoboszlo.cazare-in.eu de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice continut din cadrul serviciilor, pentru orice motiv, inclusiv dar nu limitat la, lipsa de folosire sau daca hajduszoboszlo.cazare-in.eu considera ca ati violat sau nu ati actionat conform cu litera sau spiritul termenilor de utilizare. hajduszoboszlo.cazare-in.eu poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila. Sunteti de acord ca orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile oferite, conform oricarei reguli din termenilor de utilizare, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca hajduszoboszlo.cazare-in.eu poate anula dreptul de a accesa informatiile de pe site. Mai mult, sunteti de acord ca hajduszoboszlo.cazare-in.eu nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul site-ului. In cazul stergerii informatiilor de pe hajduszoboszlo.cazare-in.eu , acestea pot fi reintroduse doar dupa eliminarea cauzelor care au condus la anularea contului si compensarea operatiunilor de refacere a contului.

10. Limitari ale raspunderii.

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca hajduszoboszlo.cazare-in.eu nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderei de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca hajduszoboszlo.cazare-in.eu a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor SITE-ului, acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra, declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului, orice alta problema legata de serviciile site-ului sau orice problema ce poate aparea ca urmare a folosirii link-urilor si/sau programelor de pe acest site.

11. Drepturi de proprietate.

hajduszoboszlo.cazare-in.eu respecta drepturile de proprietate intelectuala ale altora si cere utilizatorilor serviciilor sa faca acelasi lucru. Fotografiile, templat-ul paginii precum si alte materiale creatii proprii ale hajduszoboszlo.cazare-in.eu intra sub incidenta dreptului de autor. Publicarea, copierea,reproducerea prin orice mijloc al oricarei parti a paginii se poate face doar cu ACORDUL EXPLICIT, in scris, al proprietarului de drept adica hajduszoboszlo.cazare-in.eu, administrat de catre SC Cazare Hajdu SRL sau in cazul fotografiilor, unitatea de cazare, in cazul in care aceasta si-a exprimat aceasta dorinta in mod explicit.

12.Informatii generale.

Termenii de utilizare constituie intreaga intelegere dintre dumneavoastra si hajduszoboszlo.cazare-in.eu si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor oferite de hajduszoboszlo.cazare-in.eu, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si hajduszoboszlo.cazare-in.eu (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a termenilor de utilizare). Puteti de asemenea fi supusi unui alt set de termeni de utilizare care se pot aplica atunci cand folositi alte servicii hajduszoboszlo.cazare-in.eu sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Termeni de utilizare si relatile dintre utilizatori si hajduszoboszlo.cazare-in.eu vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania. Insuccesul hajduszoboszlo.cazare-in.eu de a aplica sau apara una din prevederile obligatiile sau drepturile stipulate in termeni de utilizare nu constituie o renuntare la acest tip de drept sau obligatie. Daca orice prevedere a termeni de utilizare e gasita de un tribunal cu competenta in acest domeniu ca invalida, partile sunt de acord, cu toate acestea, ca tribunalul ar trebui sa ia in considerare vointa partilor exprimata prin intermediul acelei prevederi, si celelalte prevederi ale termeni de utilizare raman in vigoare. Sunteti de acord ca indiferent ce lege sau statut stipuleaza contrariul, orice cerere sau pretentie care apare din, sau in legatura cu folosirea serviciilor portalului sau termeni de utilizare trebuie dusa la indeplinire intr-un an de la emiterea sau formularea ei, sau dupa aceasta perioada, indeplinirea ei va fi prescrisa.

Titlurile paragrafelor din termeni de utilizare sunt doar pentru o intelegere mai buna a lor si nu au efect contractual sau legal.

13. Incalcari

Orice incalcare a termenilor de utilizare va trebui si se pot semnala pe pagina de: contact

14. Servicii preluate si oferite de teriti disponibile pe hajduszoboszlo.cazare-in.eu

Pe pagina de internet disponibil la adresa hajduszoboszlo.cazare-in.eu sunt publicate anunturi provenite de la membrii inscrisi pe pagina si terti (Google, parteneri Google, Beyond, Net Windows etc). Furnizorii de publicitate terti si partenerii acestora, in special Google, dar nu numai, folosesc cookie-uri pentru a difuza anunţuri pe site-ul hajduszoboszlo.cazare-in.eu.

Pe site-ul hajduszoboszlo.cazare-in.eu furnizorul principal de publicitate este Google. Google utilizeaza modulul cookie DART pentru furnizarea de anunturi pentru utilizatorii paginii hajduszoboszlo.cazare-in.eu prin intermediul accesarii paginilor siteului. Utilizatorii pot renunţa la utilizarea modulului cookie DART, consultând politica de confidenţialitate a reţelelor de publicitate şi de conţinut Google.

15. Completarea formularului de rezervare .

Prin completarea formularului de rezervare va exprimati dorinta de a obtine o oferta personaliza pentru perioada inscrisa in formular. Obtinerea informatiilor respective poate dura 2-3 zile in anumite situatii . Completarea formularului de rezervare NU reprezinta sub nici o forma o REZERVARE CERTA ! Pentru o rezervare certa este nevoie de confirmarea din partea conducerii unitatii de cazare cu privire la disponibilitatea spatiului/spatiilor de cazare solicitate si de plata unui avans in contul indicat pe factura proforma, primita dupa acceptarea ofertei. In cazul in care un utilizator al serviciilor oferite de hajduszoboszlo.cazare-in.eu completeaza mai multe formulare, administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a raspunde sau nu la unul sau/si toate solicitarile, avand in vedere faptul ca astfel se incarca in mod nejustificat casuta postala cu solicitari care nu se vor solda cu o rezervare.

In cazul in care informatiile implementate prin formularul de rezervare :
- nu sunt completate corespunzator sau sunt eronate, indiferent daca aceste erori sunt rezultatul neatentiei, necunoasterii sau sunt create intentionat
aceste mesaje vor fi ignorate.
- administratorul paginii de internet hajduszoboszlo.cazare-in.eu are dreptul de a refuza prestarea serviciilor catre acele persoane fizice sau juridice care nu completeaza formularul de rezervare corespunzator, ofera informatii eronate, gresite sau are un comportament jignitor.

15.1 Efectuarea rezervarii.

Rezervarile se efectueaza cu minim 3 (trei) zile calendaristice inainte de data inceperii sejurului. Acest termen poate fi de minim 1 zi calendaristica in cazul unor oferte tip Last Minute.

In cazul efectuarii rezervarii cu 24-48 ore inainte de inceperea sejurului, administratorul paginii de internet hajduszoboszlo.cazare-in.eu are dreptul de a decide daca efectueaza sau nu rezervarea daca administratorul unitatii de cazare, pt care se efectueaza rezervarea, nu actualizeaza calendarul cu disponibilitati !

16. Rezervari efectuate telefonic, prin E-mail sau de pe pagina proprie de prezentare a unitatii, de catre utilizatori paginii hajduszoboszlo.cazare-in.eu prin contactarea unitatii de cazare direct pe baza datelor de contact de pe pagina.

In cazul in care efectuati o rezervare la o unitate de cazare promovata pe portalul hajduszoboszlo.cazare-in.eu , telefonic, prin Email sau folosind pagina proprie de prezentare a unitatii de cazare, SC Cazare Hajdu SRL fa vi absolvita de orice fel de responsabilitate privind finalizarea rezervarii sau inexistenta acesteia in cazul in care dintr-un motiv s-a omis prenotarea solicitarii Dvs. SC Cazare Hajdu SRL poate garanta doar acele rezervari care se efectueaza prin intermediul portalului www.hajduszoboszlo.cazare-in.eu in limita responsabilitatii societatii.

17. Responsabilitatea cu privire la informatiile publicate pe pagina de prezentare a unitatilor de cazare.

Responsabilitatea pentru informatiile publicate pe paginile de prezentare ale unitatilor de cazare revin in totalitate acestora. Sunteti de acord ca hajduszoboszlo.cazare-in.eu nu poate fi raspunzator in cazul in care informatiile publicate nu corespund cu realitatea sau tarifele comunicate difera.

18. Plata avansului.

Pentru o rezervare certa este nevoie, in majoratatea cazurilor, de plata unui avans. Aceasta plata se efectueaza in contul SC Cazare Hajdu SRL. Suma avansului va trebui sa fie egala cu suma indicata pe factura proforma, trimisa pe adresa de Email furnizata la efectuarea rezervarii. Perioada de scadenta a platii avansului este de 48 ore din momentul expedierii facturii proforme. In cazul in care plata avansului nu se poate efectua in termenul indicat, va trebui sa anuntati acest lucru telefonic - 031-226-33-01 (numar fix Romania) sau 0036-70-426-15-36 (numar de mobil Ungaria). In cazul in care plata avansului nu este efectuat in termenul de 2 zile si nu este anuntat un eventual termen la care acest lucru va fi efectuat, oferta pentru care s-a solicitat avansul nu poate fi garantat, existand posibilitatea ca spatiile de cazare retinute pt Dvs, dar nerezervate sa fie atribuite unei alte persoane. In acest caz, raspunzator pentru situatia creata sunteti Dvs. iar administratorul unitatii de cazare respective pe de o parte si SC Cazare Hajdu SRL pe de alta parte nu pot fi raspunzatori si nu pot fi trasi la raspundere !
Daca se efectueaza o plata a avansului dupa expirarea datei de scadenta , fara anuntarea acestui lucru telefonic, iar spatiul de cazare a fost rezervat de o alta persoana, suma platita ca avans se poate utiliza pentru o alta rezervare in decurs de 6 luni, de la data efectuarii platii, sau se va putea solicita returnarea sumei respective. Returnarea sumei respective se va face in termen de 10 zile lucratoare, de la data solicitarii, in contul indicat de Dvs, din care se vor retine cheltuielile legate de comisionul bancar.

18.1. Plata avansului cu card bancar.

Plata avansului cu card bancar se poate efectua prin intermediul procesatorului de plati PlatiOnline.ro - SC C Solution SRL. In cazul in care suma de plata solicitata in avans de SC Cazare Hajdu SRL este eligibila pentru plata cu cardul, in sectiunea de rezervari, dupa acceptarea ofertei si completarea datelor de facturare se va afisa un buton inscriptionat cu textul "Plata card". Plata sumei solicitate in avans cu cardul va fi efectuata pe platforma securizata a procesatorului de plati - www.plationline.ro. Toate responsabilitatile pentru platile efectuate cu carduri bancare online initiate de pe site-ul https://www.hajduszoboszlo.cazare-in.eu revin in totalitate procesatorului platii. Sunteti de acord ca SC Cazare Hajdu SRL nu poate fi trasa la raspundere pentru eventualele probleme legate de tranzactiile realizate cu carduri bancare efectuate pe site-ul plationline.ro de catre Dvs. Responsabilitatile SC Cazare Hajdu SRL se limiteaza la prestarea serviciilor comandate in cazul incasarii efective a sumelor solicitate ca plata in avans. Sunteti de acord ca SC Cazare Hajdu SRL poate refuza prestarea serviciilor comandate de DVS in cazul in care Procesatorul de plati - PlatiOnline.ro - C Solution SRL refuza plata sumelor incasate de la Dvs in numele Agentiei de Turism Cazare Hajdu, in timp util, de preferinta inaintea inceperii sejurului. In cazul in care nu sunteti de acord cu aceste prevederi va invitam sa NU efectuati plata cu cardul pentru serviciile comandate.

19. Renuntarea la rezervare.

In cazul in care dintr-un motiv rezervarea nu poate fi onorata de catre solicitant, avansul platit, poate fi returnat doar in cazul in care renuntarea la rezervare se anunta cu cel putin 10 de zile calendaristice, inainte de data inceperii primei zile de sejur. Cheltuielile legate de returnarea avansului, 10% din suma avansului, vor fi suportate de solicitant. Daca renuntarea la rezervare se face cu mai putin de 10 zile calendaristice inainte de inceperea sejurului, din suma platita ca avans se va retine suma echivalenta pentru o noapte de cazare al grupului pentru care s-a facut rezervarea. In cazul in care suma avansului este mai mare decat tariful primei nopti da cazare, diferenta pana la suma platita, se va putea folosi pentru o alta rezervare, pe o perioada de 6 luni, cu incepere de la data sejurului la care ati renuntat. Suma reprezentand tariful primei nopti de cazare se retine pentru a depagubi unitatea de cazare la care ati renuntat. In cazul in care exista o rezervare si in momentul sosirii la unitatea de cazare , acesta nu poate fi onorat, responsabil pentru aceasta situatie este doar personalul unitatii respective de cazare. Sunteti de acord ca hajduszoboszlo.cazare-in.eu nu poate fi tras la raspundere in aceste situatii si absolviti de orice raspundere precum de plata unor eventuale despagubiri .

In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile descrise mai sus aveti libertatea de a alege intre continuarea navigarii pe pagina si parasirea acestuia. Prin continuarea navigarii pa pagina hajduszoboszlo.cazare-in.eu va exprimati acordul cu termenii si conditiile de mai sus si sunteti de acord cu toate prevederile acestuia.

Tipuri de unitati

 
 
© 2008-2024 hajduszoboszlo.cazare-in.eu - Toate drepturile rezervate
Design by
yoyo